1000 lúmenov červené prenosné LED pracovné svetlo

Stručný opis:

Tento odnímateľný stojan na prenosné LED pracovné svetlo je všestranný, odolný a dá sa použiť v rôznych aplikáciách.Jeho prenosnosť umožňuje maximálne pohodlie.Pracovné svetlo je možné použiť v interiéri aj exteriéri.


Detail produktu

Štítky produktu

ŠPECIFIKÁCIA PRODUKTU

Super jasný:Pracovné LED svetlo využíva kvalitné 15 ks SMD 2835 LED diód, ktoré vyžarujú svietivosť 1000lm, nahrádzajú 50W tradičnú halogénovú žiarovku spotrebou iba 10W energie a šetria až 80% nákladov na osvetlenie.

Nastaviteľná hlava svetla:Nastaviteľný gombík umožňuje ľahké umiestnenie svetla do ľubovoľného uhla.Vyžaruje uhol lúča 120 stupňov a znižuje oslnenie.
Prenosná a odolná pracovná lampa:Vyrobené z odolného plastového materiálu, ľahké, ľahko sa prenáša alebo rozmiestňuje, ideálne pre vnútorné alebo vonkajšie použitie (za dobrých poveternostných podmienok), opravu auta, domáce osvetlenie, kemping, núdzové situácie atď.

Jednoduchá inštalácia:Pripevnite držiak v tvare U k montážnej základni a zaistite hlavu svetla pomocou dodaného montážneho materiálu, nastavte uhol hlavy lampy do požadovanej polohy.

Záruka kvality:Pracovné LED svetlá majú nízku spotrebu energie, vysokú svetelnú účinnosť a životnosť až 30 000 hodín.

TECHNICKÉ ÚDAJE
Položka č. HDX1000P
AC napätie 120 V
Príkon 10 Wattov
Lumen 1000 LM
Žiarovka (v cene) 15 ks SMD
Cord 5 FT 18/3 SJTW
IP 65
Certifikát ETL
Materiál hliník
Rozmery produktu 6,7 x 5 x 6 palcov
Hmotnosť položky 1,1 lb

 

APLIKÁCIA

2

PROFIL SPOLOČNOSTI

NINGBO LIGHT INTERNATIONAL TRADE CO., LTD (NINGBO JIEMING ELECTRONIC CO., LTD) sa nachádza v NINGBO, jednom z dôležitých prístavných miest v Číne. Sme profesionálny výrobca a vývozca s30 rokovod1992.Naša spoločnosť má schválenie ISO 9001 a tiež bola ocenená ako jeden z „exportných podnikov so zaručenou kvalitou Ningbo“ za vyspelú technológiu a vysokú produktivitu.

 

1
2

Produktový rad vrátaneled pracovné svetlo, halogénové pracovné svetlo , núdzové svetlo, svetlo senzora pohybu,atď. Naše výrobky získali dobrú povesť na medzinárodnom trhu, schválenie cETL pre Kanadu, schválenie CE/ROHS pre európsky trh. Suma exportu na trh USA a Kanady je20 miliónov USD ročne, hlavným zákazníkom je Home depot, Walmart, CCI, Harrbor Freight Tools atď. Naša zásada“Povesť na prvom mieste, zákazníci na prvom mieste"Srdečne vítame zákazníkov doma aj v zahraničí, aby nás navštívili a vytvorili obojstranne výhodnú spoluprácu."

6
5
4
7
3

  • Predchádzajúce:
  • Ďalšie:

  • Tu napíšte svoju správu a pošlite nám ju